ویزای تحصیلی کانادا




نیاز برای اقدام ویزای دانشجویی کانادا بستگی به کشور محل اقامت دانشجو دارد. دانشجویان برخی کشورها در کانادا می بایست برای ویزای دانشجویی اقدام نمایند، ایران یکی از کشورهایی است که نیاز به دریافت ویزا برای ادامه تحصیل دارد. اما دانشجویان برخی از کشورها مانند ایالات متحده آمریکا برای تحصیل در کانادا نیاز به اخذ ویزای دانشجویی ندارند.

 

شرایط اقدام برای تحصیل در کانادا

 

این الزامات شامل تمام افرادی است که مایل به تحصیل در کانادا می باشند، فارغ از عدم نیاز و یا نیاز برای اخذ ویزای دانشجویی که شامل موارد زیر است:

 

  • دریافت نامه پذیرش تحصیلی از موسسه آموزشی در کانادا
  • مدارک دال بر توانایی پوشش هزینه ها شامل:
    • شهریه دانشگاه
    • هزینه زندگی خود و هر عضو خانواده که با شما به کانادا می آیند (با توجه به دستورالعمل اداره شهروندی و مهاجرت کانادا علاوه بر هزینه شهریه شما، نیاز به 10,000 دلار در هر سال برای پوشش دادن هزینه های زندگی خود دارید. اگر وابستگان خود در حال برنامه ریزی برای همراهی و یا پیوستن به شما هستند، شما نیاز به 4,000 دلار دیگر برای اولین وابسته و 3,000 دلار برای هر وابسته  دیگر دارید.)
    • هزینه سفر برای خود و هر کدام از اعضای خانواده که با شما به کانادا می آیند.
    • عدم داشتن هرنوع سابقه کیفری در کانادا
    • دارا بودن سلامتی کامل خود و اعضای خانواده که با شما به کانادا می آیند
    • تعهد ترک خاک کانادا به محض اتمام تحصیل و انقضای ویزای دانشجویی

 

در بیشتر موارد، در صورت تمایل به تحصیل در کانادا نیاز به اخذ ویزای دانشجویی است. درصورت عدم نیاز به اخذ ویزای دانشجویی دریافت ویزای موقت در برخی موارد الزامی است.

 

همراه با فرم درخواست ویزا مدارک زیر مورد نیاز است:

 

  • تاییدیه پرداخت شهریه
  • مدارک مربوط به منابع درآمد (اثبات توان مالی کافی برای پوشش دادن هزینه های سال اول ، و دارابودن مدارک مالی برای پوشش هزینه های سال های آتی)
  • گذرنامه با تاریخ اعتبار حداقل شش ماه
  • مدرک دال بر تابعیت یک کشور
  • مدارک تحصیلی اخذ شده از مدرسه و کالج شامل ریزنمرات و گواهی اتمام تحصیلات
  • مدرک زبان آیلتش، تافل، ...
  • تاییدیه پیشنهاد تحقیق از دانشگاه مورد نظر (برای دانشجویان دکتری و دوره های تحقیقاتی)